LinkedIn
Instagram

KYOCERA SENCO overtar distribusjonen av SENCO i Norge

Fra 3.mai 2021 tar KYOCERA SENCO over all distribusjon av SENCO som et ytterligere skritt i vår investering i det nordiske markedet.  KYOCERA SENCO har allerede egne organisasjoner i Norden og vi er veldig glade for å gjøre de samme investeringene i Norge som vi har gjort i de andre landene.  

Med denne endringen overtar KYOCERA SENCO Norway AS alt ansvar for varemerket SENCO och deres produkter på det norske markedet. Vi gjør en langsiktig investering i det norske markedet og vi styrker vårt tilbud med både bredde og kompetanse overfor våre kunder.  Vi ser stort potensial til å vokse videre og tar sikte på å tilby våre kunder et bredt utvalg med høy kvalitet og høy service til de riktige prisene.

Kvalitet, samarbeid og service

KYOCERA SENCO har i dag en meget kompetent salgsorganisasjon i det nordiske markedet, og vi ønsker å overføre den samme sterke salgs- og servicekulturen til det norske markedet. Vårt mål er alltid å tilby våre kunder det absolutt beste servicenivået, og mye fokus vil være på å sterke og bygge relasjoner. Fra H.Clausen vil Dan Oppegard og Runar Maløya slutte seg til Kyocera Sencos organisasjon.

SENCO sine produkter er forbundet med kvalitet og er et av de mest komplette og innovative produktprogrammene innen festeteknikk. Gjennom vår ekspansjon i Norge vil vi kunne tilby våre kunder vårt brede utvalg fra innovative industrielle løsninger, profesjonelle produkter til snekker og kvalitetsverktøy til hjemmefikseren.

Støtte til Kyocera Senco Norway AS 

Vi har startet et samarbeid med Olav Østli, (Olav som tidligere har vært med DeWalt og Raaco som daglig leder i mange år) han vil hjelpe oss i det første året med å bygge relasjoner, distribusjon og et forbedret ettermarked for å gi våre kunder en bedre og raskere service.

Vi ser frem til en spennende og ekspansiv fremtid!

 

For mer informasjon, kontakt:

Ola Eriksson som nordisk kommersiell direktør for Kyocera Senco
Tlf: +46 706 87 85 87  e-post. oeriksson@kyocera-senco.se

Olav Østli
Tlf. +47 948 54 072, e-post: olav@ostliconsulting.com

 

Menu