Kyocera Senco Europe overtar distribusjonsrettigheter for CAMO- og STINGER-merkede produkter

Kyocera Senco Norway AS overtar rettighetene for CAMO og STINGER i Norge, med virkning fra 1. November.

12.11.2021

Kyocera Senco Europe, et av de ledende selskapene som leverer festeløsninger over hele Europa for profesjonell bruk i industri- og byggebransjen, kunngjorde at Kyocera Senco Norway AS overtar rettighetene for CAMO og STINGER i Norge, med virkning fra 1. November.

Med denne overtagelsen tar Kyocera Senco Europe et nytt skritt mot ambisjonen om fortsatt geografisk ekspansjon i hele Europa, Afrika og Midtøsten og styrker sin posisjon som en av de ledende leverandørene av festeløsninger. Kyocera Senco Norway, som nylig ble etablert, er herved ideelt posisjonert for rask ekspansjon.

Sammenslutning representerer et betydelig sprang fremover gjennom å skape salgsmuligheter og forbedrede distribusjonsmuligheter og samler tre sterke merkenavn; SENCO, CAMO og STINGER. Sammen har de den økonomiske makten til å ekspandere ytterligere; å gi økt nivå av festeekspertise til kundene og for bedre å betjene sine viktige kunder.

Overtagelsen gjorde det samtidig mulig for Kyocera Senco Europe å signere en eksklusiv distribusjonsavtale for hele Europa med National Nail, det USA-baserte morselskapet til CAMO og STINGER, noe som gir ytterligere vekstmuligheter for alle Kyocera Senco-datterselskaper i Europa.

 

For mer informasjon, kontakt:

Olav Østli
Salgssjef Kyocera Senco Norway AS
Mobil: +47 948 54 072
E-post: oostli@kyocera-senco.no

Instagram

OM KYOCERA CORPORATION
Kyocera Senco Europe er et kjerneselskap av Kyocera Corporation, en ledende utvikler og produsent av avansert keramikk og tilhørende produkter, inkludert industrielle festeløsninger, informasjonsutstyr, halvlederpakker og elektroniske komponenter. Kyocera er et multinasjonalt selskap på nesten 13 milliarder dollar og sysselsetter over 70 000 ansatte over hele verden, innenfor 235 konsernselskaper, inkludert avdelingskontorer, distributører og produksjonsanlegg.

Menu